Home / Info / Over Wajon
  Inhoudsopgave wie we zijn
  Wie we zijn
Wajon Verzekeringen is als betrokken en onafhankelijk adviseur al 40 jaar actief in Heerenveen en verre omstreken. Vanuit deze plaats wordt ons zich inmiddels over heel Nederland uitstrekkende klantenbestand van financieel advies voorzien.

Wij staan voor u klaar om u een eerlijk en gedegen advies te geven over Verzekeringen, Hypotheken, Financieringen, Pensioenen en alles wat daar bij komt kijken.
  Onze mensen
Jan Wajon
Grondlegger

Grondlegger van Wajon Verzekeringen. Is in 1976 gestart zonder kantoor en zonder klanten en heeft in ruim 30 jaar, met eerlijk en gedegen advies, een goedlopend assurantiekantoor opgebouwd.

Jan Wajon is in 2006 met pensioen gegaan, en heeft tot eind 2011 op de achtergrond geadviseerd over het reilen en zeilen van Wajon Verzekeringen, helaas is Jan Wajon eind 2011 na een kort ziekbed veel te vroeg overleden

Marja Hielkema
Binnendienst & admininstratie
E-mail: marja.hielkema@wajon-fd.nl
Sinds 1996 werkzaam bij Wajon, eerst als administratieve spil en later steeds meer als vraagbaak voor relaties. Verzorgt de binnendienst en neemt de administratie voor haar rekening.

Bauke Wagenaar
Adviseur
E-mail: bauke.wagenaar@wajon-fd.nl
Adviseur bij Wajon vanaf 2004. Richt zich op particulier en ondernemer en  tevens op hypotheken, is erkend hypotheekadviseur.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer