Home
  Groen verzekeren
Via uw verzekeringen kunt ook u een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Dit kan met het ideaalpakket van Ansvaridéa. Ansvaridéa heeft al ruim 40 jaar een ideëel beleid en is specialist in kwalitatief hoogstaande verzekeringen voor mensen met een bewuste levensstijl en een maatschappelijk bewustzijn.

Heeft u belangstelling voor de verzekeringen van Ansvaridéa, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
  Het Wajon Voordeel Pakket
Het Wajon Voordeel pakket is een pakketpolis van zes belangrijke
dekkingen plus een auto-, motor- of caravanverzekering. Kies zelf welke dekkingen u nodig heeft. Bereken uw premie op basis van uw postcode en huisnummer. Het invullen van waardemeters is niet nodig!

Uw voordelen:
• alles-in-één pakket • unieke prijs/dekking verhouding • pakketkorting tot 10% • nooit onderverzekerd • geen waarde-meters invullen • werelddekking reisverzekering standaard • uitgebreide Rechtsbijstand •  digitale polismap

klik hier voor meer informatie....

  De feestelijke kant van pech
Pech? Met Allianz Global Assistance mag u van geluk spreken!

Heeft u wel eens met autopech gestaan? Dan weet u ongetwijfeld nog hoe blij u was dat er hulp kwam. Een vakman die uw auto aan de praat kreeg of vervangend vervoer.

Allianz Global Assistance biedt zeer complete pechhulp tegen zeer scherpe tarieven.

klik hier voor meer informatie...

  Woning in de grensstreek
Woont u net over de grens in de grensstreek en wilt u uw woning in Nederland verzekeren?

Wij kunnen uw opstal, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact op.
  Huurdersaansprakelijkheid België en Frankrijk
In België en Frankrijk wordt op grond van de geldende wetten schade door aansprakelijkheid van huurders verhaald op de betreffende huurder.

Dit risico kan worden afgedekt door een verzekering voor huurgevaar.

Huurt u een woning in België of Frankrijk en wilt u dit risico vanuit Nederland verzekeren? Neem dan contact met ons op, wij hebben mogelijkheden dit voor u te verzekeren.

klik hier voor meer informatie...
  NIEUWS PARTICULIEREN
  NIEUWS ONDERNEMERS
  Verzekeren Woning of Vakantiehuis in buitenland
U heeft uw droom verwezenlijkt en kunt zich de trotse eigenaar noemen van een vakantie- of tweede woonhuis, al dan niet in het buitenland. Naast van het huis genieten wilt u ook met een gerust gevoel huiswaarts kunnen gaan in de overtuiging dat het pand en de inboedel goed verzekerd achterblijft.

Heeft u een second home, vakantiewoning of recreatiewoning in het binnen of buitenland en wilt u de woning en de inboedel graag (in Nederland) verzekeren ? Wij hebben voor u een passende verzekering. Tevens kan er een aansprakelijkheid verzekering buitenland worden afgesloten.

meer informatie...
  Recreatiewoning in Nederland
Ook voor het verzekeren van recreatie-woningen in Nederland kunnen wij u een scherp aanbod doen, tevens voor vakantiehuizen die hoofdzakelijk worden verhuurd.
Neem voor informatie contact met ons op.
  Collectieve Ongevallen verzekering
Bent u op zoek naar collectieve ongevallen verzekering voor uw vereniging of uw bedrijf?, ook voor sportverenigingen en sportbonden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer